Ville Group

Over ons

Over Ville Group

 

Al meer dan zestig jaar is Ville Group dé koploper in metaalbewerking, apparatenbouw en bouwprojecten, gedreven door onze passie voor kwaliteit en innovatie. Met ongeveer 90 toegewijde professionals zijn we zowel nationaal als internationaal actief vanuit onze vestigingen in Nederland. Ons diverse portfolio omvat gespecialiseerde bedrijfsonderdelen zoals Halk Weegwerktuigen, Unifortes en Aannemingsbedrijf Ville, die allemaal streven naar topkwaliteit en klanttevredenheid.

 

Van engineering, metaalbewerking, machinebouw tot bouwservice bieden we een volledig scala aan diensten voor bedrijven in diverse sectoren, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, havensector, tuinbouw en meer. Als een betrouwbare one-stop-shop voor plaatbewerkingen in RVS, staal en aluminium streven we ernaar uw partner te zijn voor efficiënte en hoogwaardige oplossingen. Bij Ville Group bundelen we technische expertise en een toewijding aan vooruitgang om een betere toekomst te bouwen, waar ook ter wereld.

ISO 9001:2015 gecertificeerd

Metaalbewerking

Bij Ville draait metaalbewerking om flexibiliteit en veelzijdigheid. We bieden een breed scala aan bewerkingen onder één dak, uitgevoerd door ons team van vakmensen. Of u nu op zoek bent naar lasersnijden, buigen, lassen of afwerken, wij bieden hoogwaardig vakmanschap.

Machinebouw

Bij Ville Group staat machinebouw centraal als één van onze kernactiviteiten. We bouwen hoogwaardige machines, zowel in opdracht van derden als voor ons eigen machineportfolio bij Halk en Unifortes. Van conceptontwikkeling, engineering, tot productie en installatie.

Bouwservice

Ons Aannemingsbedrijf Ville legt de focus op bouwservice en onderhoud, waarbij metaal diepgeworteld is. We bieden hoogwaardige oplossingen in utiliteitsbouw, civiele techniek en renovatie & onderhoud.

Ons verhaal

Oprichting van Ville

In 1955 slaan de gebroeders L.P. Ville en I.J.M. Ville de handen ineen. De basis voor het huidige bedrijf is dan gelegd. In 1975 zetten we Gebroeders Ville VOF om in een BV. In de opvolgende jaren verhuizen we maar liefst vier keer en nemen we een aantal bedrijven over, dit leverde een merkbaar synergie-effect op. In 1980 nestelen we ons in de huidige Handelstraat, en in 1990 is daar de separate RVS-afdeling een feit.

Halk weegwerktuigen
Ons verhaal

Overname van Halk

In 2003 werd Halk, dat teruggaat tot 1881, overgenomen door Ville. Ville had al eerder machines geproduceerd voor Halk, waardoor de overname als een natuurlijke en waardevolle uitbreiding werd gezien. Halk staat zowel lokaal als wereldwijd bekend om haar robuuste weegwerktuigen.

Ons verhaal

Oprichting Aannemingsbedrijf & Unifortes

In 2012 werden zowel Unifortes als Aannemingsbedrijf Ville opgericht, beide als onderdeel van Ville Metaalindustrie. Hoewel ze verschillende focusgebieden hebben, namelijk machinebouw en bouwservice respectievelijk, hebben ze elkaar versterkt door samen te werken onder hetzelfde moederbedrijf. Dit heeft geleid tot synergievoordelen en een gedeelde expertise binnen Ville Metaalindustrie, waardoor we beter in staat zijn om diverse hoogwaardige oplossingen aan te bieden aan onze klanten.

Ons verhaal

Uitbreiding tot nu

Al deze mijlpalen die hebben geleid tot wat Ville Group nu is; een groep technische bedrijven. Met een moederbedrijf dat is uitgegroeid tot one-stop-shop voor alle plaatbewerkingen in RVS, staal en aluminium. Klanten komen bij Ville terecht voor een plaatje of halffabricaat, maar ook voor de volledige engineering, samenstelling en installatie van complete machines.

  • 1955
  • 2003
  • 2012
  • nu
over ons

Ville Group: one-stop-shop

Ville Group is uw one-stop-shop voor alle bewerkingen, van afzonderlijke onderdelen tot complete machines, alles onder één dak. Ondanks onze groei blijven we trouw aan onze roots, met een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit die ons ver heeft gebracht. We bieden meerwaarde aan onze klanten doordat zij hun opdrachten met een gerust hart aan ons kunnen toevertrouwen. We zijn flexibel, betrouwbaar, proactief en beschikken over een schat aan technische vakkennis

Modern machinepark

Met een uitstekend geoutilleerd machinepark en 60 jaar ervaring is bijna alles mogelijk. Een team van bijna 100 medewerkers bewaakt constant de uiterst hoogwaardige kwaliteit. Bovendien is de capaciteit en het voorraadbeheer zodanig efficiënt georganiseerd, dat snelle levertijden en flexibele orderverwerkingen synoniem staan voor de gehele Ville Group.

Onze kracht

Onze kracht is verbinden, het verbinden van mensen en natuurlijk metaal. Want dat is wat we doen. Het verbinden van metaal tot halffabricaat of volledig apparaat. Wij weten hoe we dat het beste kunnen doen, met het oog op mens en milieu. Onze klanten krijgen op die manier wat ze willen: ontzorging en kwaliteit. Dat doen we door flexibel te zijn, naar elkaar toe maar ook naar situaties toe.

 

Leerbedrijf

Ville Group heeft al heel wat succesverhalen op haar naam staan als het gaat om het begeleiden en sturen van jong talent. Als Kenteq-erkend leerbedrijf hebben we de jonge generatie metaalbewerkers veel te bieden. Ieder jaar starten er een aantal jonge talenten die we intensief begeleiden tot volwaardig allround metaalbewerkers. Onze expertise en ons enthousiasme voor het vak geven we dan ook graag door.

Certificeringen

Onze certificeringen bevestigen ons streven naar hoogwaardige producten en productie die voldoen aan klanteisen en wetgeving. Ville en Halk zijn beiden ISO 9001:2015-gecertificeerd, wat garant staat voor kwaliteitsmanagementsystemen van topniveau. Daarnaast is Halk NMI-geaccrediteerd, wat onze toewijding aan uitmuntendheid in weegtechniek onderstreept en het vertrouwen van klanten in de precisie en betrouwbaarheid van onze producten versterkt.

Veilig & gezond werken

Veiligheid en gezondheid staan hoog in het vaandel bij Ville Group. We hebben een strikt arbo- en veiligheidsbeleid om ervoor te zorgen dat onze medewerkers in een veilige en gezonde omgeving kunnen werken. Onze focus op preventie en training minimaliseert risico’s en zorgt voor een veilige werkomgeving waarin medewerkers optimaal kunnen presteren.

Bedrijfsonderdelen van Ville Group

Ville Metaal

Halk

Unifortes

Aannemings- bedrijf Ville

GRATIS & VRIJBLIJVEND ADVIES

Neem direct contact op